Nieuws

Vandaag bestaat Alvast 20 jaar. Precies twintig jaar geleden, op 15 september 2000 is Alvast B.V. opgericht door Paul Jeekel en Jan-Hein Koetsier. In de afgelopen twintig jaar is er veel gebeurd. Een mooi moment om terug te kijken op 20 jaar Alvast! Wat maakt Alvast nou Alvast?

Volgens Richard de Bruijn, directeur van Alvast, zijn er veel verschillende dingen die Alvast typeren in de afgelopen 20 jaar. “Wat ik heel bijzonder vond en wat mij goed bij is gebleven, is de oplevering van de Batouwe in Tiel afgelopen mei. Verschillende medewerkers van alle kantoren kwamen richting Tiel om te komen helpen met de oplevering” Ook geeft Richard aan dat hij projecten met een hoge maatschappelijke betrokkenheid bij Alvast vindt passen. “We hebben al meerdere projecten gehad waarbij we oudere bewoners met nieuwe jongere Alvast-bewoners in één gebouw laten wonen. Dit zorgt voor een verhoging van de sociale cohesie”

Niet alleen Richard verteld over typische Alvast projecten in de afgelopen 20 jaar, ook Nina Timmer, regiomanager van kantoor Arnhem geeft meerdere dingen aan.

“Ik heb veel verschillende en mooie momenten meegemaakt bij Alvast, naast bewoners plaatsen wij ook ondernemers. We hebben vorig jaar een ondernemer geplaatst die een winkel is begonnen. Deze winkel werd geopend door de burgemeester van Arnhem, Marcouch! Dat was heel bijzonder”. Ook zijn er verschillende projecten die bij Nina zijn blijven hangen in de afgelopen 20 jaar. “Toen ik net bij Alvast begon, hadden we een project lopen van 100 woningen op Urk. Het was een drukke tijd, maar wel een onwijs toffe uitdaging! De werving en selectie van de nieuwe bewoners sloot feilloos aan met de huidige buurtbewoners!”

Wij zijn trots dat wij deze speciale dag mogen vieren mede dankzij alle bewoners, ondernemers, vastgoedeigenaren en relaties. Namens alle collega’s van Alvast, bedankt voor het vertrouwen!