Nieuws

Alvast gefeliciteerd!

Ja, je leest het goed, Alvast feliciteert zichzelf! 15 augustus is het alweer 22 jaar geleden dat Alvast is opgericht. Van een kleine leegstandbeheerder naar een vooruitstrevende organisatie die zich onderscheidt door zich écht te verdiepen in de behoeftes van haar opdrachtgevers én de omgeving.

Sociaal beheer

Alvast voorkomt niet alleen leegstandsrisico’s zoals kraak, vernieling en diefstal, maar levert door tijdelijke oplossingen ook echt een bijdrage aan de omgeving. Zo vindt Alvast het belangrijk dat de leefbaarheid op peil gehouden wordt. Bijvoorbeeld door de directe omgeving samen met de tijdelijke bewoners te onderhouden of door een leuk evenement te organiseren. Op die manier voegt Alvast daadwerkelijk iets toe aan de wijk. Iets waar Alvast enorm trots op is!

Op naar de volgende 22 jaar. Alvast zit vol energie en is klaar om nog groter te denken, nieuwe beheerconcepten te ontwikkelen, nóg meer vastgoedeigenaren te ontzorgen en een nóg grotere bijdrage te leveren aan de maatschappij. Wil je op de hoogte blijven van alle stappen van Alvast? Volg dan onze social mediakanalen. Wellicht werken we binnenkort samen aan een nieuw inspirerend beheerproject!