• Tilburg
  • Servicekosten: €115.00
  • Postcode: 5036 NB
  • Opzegtermijn: 3 maanden
  • €710/mnd
  • Inclusief GWL
Tilburg
32 m2

Omschrijving:


Woonruimte beschikbaar in Tilburg.

Voor studio’s in een zorgcomplex in Tilburg zijn wij opzoek naar een enthousiaste bewoner(s) zonder huisdieren en kinderen. Belangrijk om te weten is dat wij in dit wooncomplex streven naar cohesie tussen de Alvast-bewoners en senioren. Momenteel is er meer dan ooit behoefte aan meer leefbaarheid en veiligheid in zorginstellingen. De bedoeling is dat jij bereid bent om je steentje bij te dragen aan het behouden van het woongenot van de huidige huurders. Dit kan in de vorm van vrijwilligerswerk, maar kan ook al iets kleins zijn zoals bijvoorbeeld een kopje koffie drinken of een praatje maken met de bewoners.

De zorgstudio’s hebben een leefruimte met woongedeelte, open keuken en slaapgedeelte (circa 32m2 totaal). De zorgstudio’s zijn voorzien van een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet en worden ongemeubileerd verhuurd.

Op de afdeling waar de studio's zich bevinden is ook een gemeenschappelijke woonkamer met grote keuken en balkon beschikbaar voor Alvast bewoners. Je daarnaast kunt gebruik maken van alle faciliteiten die op Boshuis aanwezig zijn, zoals de brasserie, kapsalon, pedicure en de gemeenschappelijke woonkamers. Buiten kan je gebruik maken van het terras en van de recreatietuin.

In de omgeving van Boshuis is een ruim aantal parkeerplaatsen aanwezig. Op loopafstand ligt een bushalte waar circa vier keer per uur een bus stopt. De universiteit van Tilburg is op ongeveer 15 minuten fietsen.

Je kunt de studio's online bezichtigen via de volgende link: https://youtu.be/lRTzYarfJ7s.

Selectieproces
Bij het selectieproces wordt gekeken naar jouw motivatie en onderbouwing om hier te willen wonen. Lijkt deze woning je wat? Lees dan snel verder!

Contract (en maandelijkse kosten)
De woning wordt aangeboden op basis van tijdelijke verhuur. De minimale termijn is 6 maanden. De opzegtermijn vanuit Alvast is 3 maanden en vanuit jou als bewoner 1 maand. We verwachten dat dit project tot december 2024 zal lopen en dat je tot die tijd in Het Boshuis kan blijven wonen.

De maandelijkse huurprijs bedraagt € 595,-. Dit is exclusief €115,- energiekosten en andere servicekosten. De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dus €710,-. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Of dit wordt toegekend is uiteraard afhankelijk van jouw eigen financiële situatie.

Hoe kom je in aanmerking?
Zie jij deze woonruimte zitten en voldoe je aan de volgende voorwaarden?
• Ben je 18 jaar of ouder?
• Geen huisdieren?
• Kan je onderbouwen waarom jij hier graag wil wonen en waarom jij de meest geschikte kandidaat bent?
• Sta je ingeschreven bij Alvast?
• Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoelang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?

Interesse?

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel in!

Alvast logo

In de buurt