• Oosterhout
  • Servicekosten:
  • Postcode: 6678 BA
  • Opzegtermijn: 28 Dagen
  • €200,00/mnd
  • Exclusief GWL
Oosterhout
130 m2

Omschrijving:


Zoek jij een woonruimte in Oosterhout?

Voor deze woning in Oosterhout zijn wij opzoek naar een enthousiaste bewoner zonder huisdieren en kinderen. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Oosterhout, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Op deze locatie is het belangrijk om goed contact te hebben met de buurt. Een fijne en leefbare (woon)omgeving voor iedereen. Daarom vragen we je om je in te zetten voor de buurt; het helpen van de buren als dat nodig is en de omgeving netjes houden. Het onderhouden van de tuinen vinden wij bij deze woningen ontzettend belangrijk!

Contract (en maandelijkse kosten)

De woning wordt aangeboden op basis van bruikleen (antikraak). Jij krijgt van ons een bruikleenovereenkomst exclusief gas/water en licht. Maandelijks betaal je €200,00 per persoon exclusief de kosten voor gas, water en licht.

Hoe kom je in aanmerking?

Ben je 18 jaar of ouder?
Geen huisdieren?
Ben je zelfstandig en verantwoordelijk?
Heb je groene vingers?
Heb je een binding met de omgeving Oosterhout?
Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoelang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?

Selectieproces

Bij het selectieproces wordt gekeken naar jouw motivatie en onderbouwing om hier te willen wonen. Lijkt deze woning je wat? Schrijf je dan in via deze advertentie/website!

Let op! Reageren kan uitsluitend via onze website. Via de telefoon of mail is niet mogelijk.

Interesse?

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel in!

Alvast logo

In de buurt