• Oldenzaal
  • Servicekosten:
  • Postcode: 7573 GL
  • Opzegtermijn: 28 dagen
  • €210,00/mnd
  • Exclusief GWL
Oldenzaal
100+ m2

Omschrijving:


Zoek jij een woonruimte in Oldenzaal?

Gelegen in Oldenzaal ligt dit prachtige en ruime appartement in de Ootmarsumsestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 177 m2 en is gebouwd in 1962.

Ootmarsumsestraat is gelegen in de buurt De Meijbree. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Oldenzaal, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.Contract (en maandelijkse kosten)

De woning wordt aangeboden op basis van bruikleen (antikraak). Jij krijgt van ons een bruikleenovereenkomst exclusief gas/water en licht. Maandelijks betaal je €210,00 per persoon exclusief de kosten voor gas, water en licht.

Hoe kom je in aanmerking?

Ben je 18 jaar of ouder?

Geen huisdieren?

Ben je zelfstandig en verantwoordelijk?

Heb je een binding met de omgeving Oldenzaal?

Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoelang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?

Selectieproces

Bij het selectieproces wordt gekeken naar jouw motivatie en onderbouwing om hier te willen wonen. Lijkt deze woning je wat? Schrijf je dan in via deze advertentie/website!

Let op! Reageren kan uitsluitend via onze website. Via de telefoon of mail is niet mogelijk.

Interesse?

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel in!

Alvast logo

In de buurt