Alvast Academy

Bij Alvast zien we jong talent als de toekomst. Bij ons vind je verschillende uitdagende stages waarbij je kennis kan maken met het bedrijfsleven. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen in een motiverende en gezellige werksfeer. Bij Alvast heb je de mogelijkheid alle facetten van de organisatie te leren kennen. Samen met ons werken aan jouw toekomst? Wordt onderdeel van de Alvast Acadamy!

De mogelijkheden

BBL of deeltijd studie

Werkervaring op doen bij Alvast? Dat kan! Wij hebben meerdere fulltime en parttime mogelijkheden voor verschillende economische opleidingen.

Meeloopstage

Volg jij een economische studie en ben je nog op zoek naar een meeloopstage in de vastgoedbranche? Dan ben je bij Alvast aan het juiste adres. Binnen Alvast heb je de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten binnen de organisatie!

De Aanpakkers

Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt en werk je graag met je handen? Bij Alvast bieden we jou de werkbegeleiding die je nodig hebt! Maak je eerste stap naar een betaalde baan terug in de maatschappij.

Afstudeerstage

Bij Alvast hebben we verschillende mogelijkheden voor afstudeerstages/ afstudeeropdrachten. Samen kijken we naar een vraagstuk wat past bij jouw interesses en onze organisatie, zodat jij succesvol kan afstuderen!

Vacatures

Volg jij een commerciële of economische MBO of HBO studie en heb jij interesse in de vastgoedbranche? Solliciteer dan direct bij een regiokantoor bij jou in de buurt. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en leergierige stagiaires om hen meer te leren over ons vak. Wij bieden stages aan op verschillende afdelingen. Denk hierbij aan bewonerszaken, accountmanagement, marketing & communicatie, financieel, administratie en vastgoedbeheer. Geef bij de solliciatie aan in welke afdeling je de meeste interesse hebt, dan bekijken wij de mogelijkheden.
Heb je andere vragen omtrent de Alvast Acadamy of een stage? Neem dan contact op met info@alvast.nl.
Logo-leerbedrijf-2-e1709565418348.jpg

De Aanpakkers

Bij Alvast bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om weer aan het werk te gaan. Doormiddel van werkbegeleiding vergroten wij hun kans op een betaalde baan in de maatschappij. Weet jij van aanpakken? Ben of ken je iemand die goed is met zijn handen en wil jij graag weer aan de slag? Neem dan direct contact met ons op!

Ervaringen

3-2

“Tijdens mijn stageperiode heb ik veel vrijheid gekregen om mijn persoonlijke leerdoelen te behalen. De openheid binnen het team in Eindhoven zorgde ervoor dat vragen stellen geen grote stap was, wat mijn leer en werk­proces bevorderde. Ik heb mij bezig­gehouden met taken welke vallen onder bewoners­consulent. Het contact met bewoners en écht iets voor hen kunnen betekenen vond ik het leukst! Alvast heeft mij de kans geboden om tijdens het afronden van mijn hbo-studie werkzaam te blijven. Ik kan dit dankzij de flexibele werkwijze goed combineren en ben blij dat ik de komende tijd hopelijk nog veel ga leren!”

– Stagiaire 2024

britt

“Ik heb mijn stageperiode afgerond op de marketing afdeling van Alvast. Tijdens mijn deeltijd studie; ondernemerschap en retailmanagement kreeg ik de mogelijkheid om mijn kennis in de praktijk te brengen  tijdens een uitdagende  afstudeerstage. Ik werkte 4 dagen op de marketingafdeling en deed daarnaast een afstudeeronderzoek. Mijn stageperiode heb ik zeker als uitdagend en leerzaam ervaren. Na het afronden van mijn studie ben ik blijven werken als marketing medewerker bij Alvast!”

– Stagiaire 2022

Evi

“Tijdens mijn afstudeerjaar kreeg ik de uitdaging om verschillende communicatie afstudeer­opdrachten te  werven. Een positionerings­vraagstuk voor Alvast was een van deze opdrachten. Voor een jaar lang heb ik 2 dagen per week met plezier op kantoor gewerkt bij Alvast. Dankzij de flexibele manier van werken en goede hulp vanuit de marketing­afdeling heb ik mijn afstudeer­opdracht voor Alvast met plezier kunnen afronden. Na deze opdracht ben ik direct blijven werken bij Alvast, waar ik nu samen met mijn collega’s verantwoordelijk ben voor de marketing en communicatie van Alvast.”

– Stagiaire 2023