Over ons

Al ruim twintig jaar biedt Alvast zekerheid door tijdelijk beheer van vastgoed

Jan-Hein Koetsier en Paul Jeekel, de oprichters van Alvast, hebben de organisatie vanuit Rotterdam laten groeien tot één van de grotere leegstandbeheerders in Nederland. Vanaf 2019 is Richard de Bruijn algemeen directeur van de organisatie.

Alvast is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van in antikraak, bewaking en tijdelijke verhuur. Onze sociale woon- en werkconcepten, zoals bijvoorbeeld Alvast voor elkaar, maken hier een interessant en belangrijk onderdeel van uit. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam en de regiokantoren in Amsterdam, Eindhoven en Arnhem bieden we een landelijke dekking bij tijdelijke leegstand van vastgoed. Een Alvast-kantoor is nooit ver weg!

Maak kennis met onze kantoren

      KLB-Keurmerk

      Als toonaangevende leegstandbeheerder streven wij er naar om onze klanten gemoedrust en gecertificeerde kwaliteit te bieden. Wij zijn daarom als Alvast trots op het feit dat wij al jarenlang voorzien zijn van het KLB-keurmerk. Dit is een onafhankelijk keurmerk dat wordt toegekend aan organisaties voldoen aan diverse standaarden en strenge eisen op het gebied van leegstandbeheer. Wanneer u kiest voor een leegstandbeheerder met dit keurmerk zoals Alvast, kunt u er op vertrouwen dat u samenwerkt met een betrouwbare en professionele organisatie. 

      Samenwerkingspartners