• Katwijk aan Zee
  • Servicekosten:
  • Postcode: 2221 AN
  • Opzegtermijn: 3 maanden
  • Inschrijfproces: Download
  • €425 /mnd
  • Exclusief GWL
Katwijk aan Zee
65 m2

Omschrijving:


Wij krijgen iedere maand diverse mooie appartementen beschikbaar in Katwijk aan Zee binnen 2 projecten. In de meeste gevallen zijn dat woningen met 2 of 3 slaapkamers, een keuken, een badkamer, een ruime berging of een garagebox en heel soms gaat het om een studio. Je gaat hier wonen op basis van Tijdelijke Verhuur met een minimale, gegarandeerde huurperiode van 6 maanden. Naar verwachting kan hier gewoond worden tot 2028 - 2030. De opzegtermijn bedraagt 3 maanden voor de eigenaar en 1 maand voor de huurder. Voor deze woningen geldt dat je geïndexeerde bruto verzamelinkomen maximaal €47.699 bedraagt (€52.671 bij een tweepersoonshuishouden). Een IB60-verklaring om dit aan te tonen kan je via deze link opvragen:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/hoe-kom-ik-aan-een-inkomensverklaring

De sterk gereduceerde netto-huurprijzen variëren van €316,75 t/m €452,20 afhankelijk van de grootte van het appartement.

Huurtoeslag is van toepassing, afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Voor dit project is het belangrijk dat je sociaal ingesteld bent en dat je goed begrijpt dat het belangrijk is dat de leefbaarheid in de buurt optimaal blijft. Wij zien het daarom als een groot voordeel als je het leuk vind om andere complexbewoners, bijvoorbeeld senioren, te helpen. Gewoon even een praatje maken, koffie drinken, samen boodschappen doen etc. of meehelpen als we een keer iets leuks organiseren voor het complex of voor de buurt.

Verwerk dit vooral in je motivatie als je je inschrijft via deze advertentie!

Wij plaatsen geen personen met minderjarige kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan en je beschikt over een reguliere dagbesteding door werk en/of studie.

De gepubliceerde foto's van reeds ingevulde appartementen en zijn een goed voorbeeld van wat we regelmatig binnenkrijgen.

Interesse?

Heb jij hier interesse in? Schrijf je dan snel in!

Alvast logo

In de buurt