Nieuws

Afstudeerstage en werken bij Alvast!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze afstudeerstagiaire Evi en collega Britt na het succesvol verdedigen van hun afstudeeronderzoek beide geslaagd zijn! 

Evi is geslaagd voor de opleiding Communicatie aan Fontys Hogeschool en Britt is geslaagd voor de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement aan Avans Hogeschool. We feliciteren hen van harte met deze prestatie en daarnaast verwelkomen we Evi vanaf nu als volwaardig medewerker bij Alvast. 

Tijdens de stageperiode bij Alvast heeft Evi niet alleen haar vakinhoudelijke kennis aanzienlijk vergroot, maar heeft zij ook waardevolle praktijkervaring opgedaan. Samen hebben Evi en Britt met toewijding en enthousiasme gewerkt aan hun afstudeeronderzoek, waarbij ze de behoeften en uitdagingen van leegstandbeheer grondig hebben onderzocht. 

Het behalen van hun afstudeeronderzoek toont niet alleen de inzet en toewijding van stagiaire en collega, maar ook de effectiviteit van het begeleidingsprogramma dat we bij Alvast bieden. We zijn er trots op dat we een omgeving kunnen bieden waarin jonge professionals kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen en hun potentieel kunnen benutten. 

Met hun frisse perspectieven, innovatieve ideeën en sterke communicatieve vaardigheden zijn wij ervan overtuigd dat deze twee medewerkers een waardevolle aanvulling zullen zijn op ons team. Ze brengen nieuwe inzichten en energie met zich mee, wat onze dienstverlening aan onze klanten alleen maar ten goede zal komen. 

Namens het hele Alvast team willen we onze felicitaties uitspreken aan deze twee getalenteerde medewerkers en hen veel succes wensen in hun verdere carrière bij Alvast. We zijn verheugd om samen te blijven bouwen aan succes en groei!

Ben jij of ken jij iemand die nog op zoek is naar een (afstudeer)stageplek? Bij Alvast zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden we jaarlijks een groot aantal studenten op. Open sollicitaties (CV, motivatiebrief en pasfoto) kun je mailen naar vacature@alvast.nl o.v.v. van stagelopen bij Alvast. 

#AlvastBV #Alvast #afgestudeerd #welkombijhetteam #Groeiensucces