Nieuws

Bingo!

Een tijd geleden hebben de bewoners van Alvast een bingo-middag georganiseerd. Dit evenement was een groot succes en bracht de buurtbewoners dichter bij elkaar. Alvast beheert seniorenwoningen aan de Sekkelanden in Boskamp. Hoewel deze 24 woningen uiteindelijk gesloopt gaan worden, zet Alvast zich in om de leefbaarheid in de wijk op peil te houden. Daarom wordt er alles aan gedaan om sociale, ondernemende en betrokken bewoners te plaatsen in deze wijk. 

De bewoners van Alvast staan bekend om hun initiatieven en hebben al eerder een borrel met pannenkoeken en glüwein georganiseerd. Dit evenement bood niet alleen een kans om van heerlijke lekkernijen te genieten, maar ook om elkaar beter te leren kennen. 

Na dit succesvolle initiatief was het tijd voor een nieuwe activiteit: een gezellige bingo-middag. Met limonade en wat heerlijke hapjes werden de bewoners verwelkomd voor een middag vol plezier. Deze bingo-middag was niet alleen een kans om prijzen te winnen, maar ook een gelegenheid om de buurtbewoners weer wat beter te leren kennen. De activiteit zorgde voor veel vrolijke buurtbewoners en er hing een gezellige sfeer. 

Met onze ‘Alvast voor elkaar’ dienstverlening blijven wij ons inzetten voor het welzijn van onze bewoners en hun omgeving.