Nieuws

Maak kennis met UpgradersInArtArnhem

Bij Alvast helpen we ondernemers aan tijdelijke werkruimte. Een van deze creatieve ondernemers is UpgradersInArtArnhem. Zij bieden een opleiding aan voor beeldend kunstenaars die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen in hun werk. UpgradersInArtArnhem is met hulp van Alvast gevestigd in een voormalig ROC-gebouw, waar ze beschikken over twee ruime schoollokalen. Deze locatie biedt de ideale omgeving voor hun activiteiten. UpgradersInArtArnhem gebruikt de gemeenschappelijke gang als entrée en expositieruimte. Hier kunnen studenten hun werk presenteren en bespreken.

In het oude ROC-gebouw zijn nog twee andere ondernemers gevestigd. Er zijn geen formele afspraken over het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes. UpgradersInArtArnhem neemt hierin hun verantwoordelijkheid. “Wij doen dit omdat we ook de meeste studenten hebben,” geeft een van de coördinatoren aan.

Er is geen verwarming meer aanwezig in het voormalige ROC-gebouw. UpgradersInArtArnhem heft hiervoor een oplossing bedacht. “We verwarmen onze ruimtes met drie elektrische kacheltjes en één petroleumkachel. Dat is te doen,” zegt een van de coördinatoren. Hoewel het misschien niet de meest optimale oplossing is, voldoet het aan de behoefte en zorgt het voor een aangename werkomgeving, vooral tijdens de koudere maanden.

Volgens de oprichters van UpgradersInArtArnhem is deze locatie de beste die ze ooit hebben gehad. Dat zelf heel wat, aangezien ze al op zeven andere plekken hebben gezeten. De combinatie van ruimte, flexibiliteit en de mogelijkheid om kunst te exposeren en te bespreken, maakt dit de ideale plek voor hen.

Bij Alvast zijn we trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan het succes van ondernemingen zoals UpgradersInArtArnhem. Ben jij ook op zoek naar een bedrijfsruimte voor jouw (startende) onderneming? Neem dan direct contact met ons op!