Nieuws

Aantal krakers neemt toe

Het aantal krakers neemt weer toe! Als leegstandbeheerder bieden wij een dienstverlening aan met verschillende mogelijkheden om kraak te voorkomen en het betreffende object professioneel te beveiligen. 

Met onze vertrouwde anti-kraak dienstverlening beveiligen wij het object. Door betrouwbare bewoners te selecteren en deze een woon/werk ruimte aan te bieden in het leegstaande object, verminderen wij het risico op kraken. Deze bewoners zorgen er niet alleen voor dat het object er ‘bewoond’ uitziet, maar zij zijn ook dat extra paar ogen en oren wat de veiligheid in en rondom het object waarborgt. Daarnaast bieden wij tijdelijke verhuur aan. Door een object tijdelijk te verhuren, wordt niet alleen kraak voorkomen, maar worden er ook inkomsten voor de eigenaar gegenereerd. 

Is het niet mogelijk om het object om te toveren naar een woning of werkruimte? Deze keuze kan dan gemaakt worden om het object en het terrein 24/7 te laten bewaken doormiddel van camerabewaking. Deze camerabewaking is eenvoudig te instaleren, geheel draadloos en stuurt bij signalering van een persoon of voertuig een snapshot naar de meldkamer.

Benieuwd geworden naar onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op voor een passend advies!