Nieuws

Tijdelijk beheer gebouwencomplex de Klokkenhof

Tekenmoment Vesteda Alvast Amsterdam
De Klokkenhof Amsterdam Surinameplein Vesteda Alvast

Vol trots mogen wij vertellen dat we in samenwerking met Vesteda het gebouwencomplex de Klokkenhof aan het Surinameplein in Amsterdam tijdelijk mogen beheren.

Vesteda heeft in samenwerking met Lingotto plannen voor de herontwikkeling van het gebouwencomplex de Klokkenhof aan het Surinameplein in Amsterdam. De gebouwen van de Klokkenhof zijn aan vernieuwing toe. Daarnaast is er behoefte aan meer woningen in het middenhuursegment. Het huidige ensemble bestaat uit 5 gebouwen, met daarin 168 sociale huurwoningen.

Alvast zal tot het moment van de start van de werkzaamheden de vrijgekomen woningen verhuren onder de Leegstandwet. Hierdoor kan er zo lang mogelijk gebruik worden gemaakt van de woningen, zodat er in tijden van woningcrisis geen ruimte onbenut blijft. 

Tobit Elling, Regiomanager Alvast Noord-West: “We zijn trots dat we deze mooie samenwerking mogen aftrappen op zo’n prachtige plek in onze hoofdstad. Mooi dat Vesteda ALvast het vertrouwen geeft de woningen op een kwalitatieve manier te beheren. We kijken er naar uit om bewoners te helpen aan hun eigen plek en op deze manier leegstand te behandelen zoals het hoort; door er zo lang mogelijk een invulling aan te geven.”

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij maken voor u een passend en vrijblijvend voorstel.