Nieuws

Welkom bij WorDe komende weken laten we je kennismaken met tijdelijk verhuur voor (creatieve) ondernemers. Deze week spreken wij Stichting Nandri. 

Stichting Nandri helpt sinds 2003 de arme inwoners van Sri Lanka. De stichting helpt de inwoners van de dorpen Kandana, Wattala en Panadura om een zelfstandig leven op te bouwen met de opbrengst van de winkel in Zevenaar. De winkel van Stichting Nandri heeft een bijzondere maatschappelijke rol. In de winkel wordt tweedehands kleding en speelgoed verkocht. De kleding en het speelgoed wordt gedoneerd door betrokken inwoners uit Zevenaar. De items kunnen vaak nog een ‘tweede ronde’ mee, waardoor klanten niet alleen profiteren van een aantrekkelijke prijs maar ook verspilling tegengaan.

“Toen Stichting Nandri haar oorspronkelijke pand moest verlaten gaf toenmalig wethouder Anja van Norel van de Gemeente Zevenaar het advies ons huidige pand aan de Reisenakker 12 in Zevenaar te huren via Alvast. Deze ruimte bleek voor de stichting heel geschikt als winkel voor een lage huurprijs en met een goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid voor onze bezoekers.” – voorzitter Stichting Nandri.

Stichting Nandri zit niet stil: zij organiseerden voor COVID-19 regelmatig modeshows en evenementen. Zo organiseerden zij tijdens het 10-jarig bestaan van de stichting een activiteitenmarkt, waarbij de burgemeester het naambord van ‘Het Goede Doelenplein’, onthulde. Het 15-jarig bestaan van de stichting is gevierd in de vorm van een gezellige high tea voor de vrijwilligers.

Via de website www.Nandri.nl, via Facebook en Instagram zoekt de stichting meer bekendheid. Meer informatie over het doneren van kleding en speelgoed lees je op de website van Stichting Nandri.


Meer weten over winkelruimtes van Alvast?

Alvast biedt tijdelijke winkel-, kantoor- of atelierruimtes aan in leegstaande (bedrijfs)panden. (Startende) ondernemers kunnen bruikleen nemen met een contract met een wederzijdse opzegtermijn van één maand.
Wil je het beschikbare aanbod bekijken? Ga dan naar: https://alvast.nl/tijdelijke-bedrijfsruimte/