Nieuws

De komende weken laten we je kennismaken met tijdelijk verhuur voor (creatieve) ondernemers. In het oude postkantoor in Breda is sinds vorige maand het nieuwe concept gestart: De Volgende Halte.

De Volgende Halte
De Volgende Halte Werkruimte
Inspiratie voor De Nieuwe Halte. Bron: Ramona Balaban.

Aan de voorkant van het historische gebouw zijn recentelijk woonruimtes voor circa 50 studenten gecreëerd. De achterzijde was echter niet meer geschikt voor bewoning. Om toch alle leegstandrisico’s te minimaliseren is er in samenwerking met WonenBreburg het concept “De Volgende Halte” gerealiseerd.Bij dit concept ontstaat er een collectief van creatieve ondernemers onder één dak die elkaar inspireren, versterken en naar het volgende niveau brengen. De ondernemers beschikken over een eigen werkruimte met een industriële look&feel die gebruikt wordt als atelier, werkplaats of kantoor. Een win-win situatie waarbij niet alleen het gebouw bewaakt wordt door een tijdelijke invulling, maar waar ook creatieve ondernemers de kans krijgen om de volgende stap te zetten.

Meer weten over werkruimten van Alvast?

Ben jij op zoek naar een werkruimte en wil je graag onderdeel zijn van dit creatieve concept? Join us! Voor €250,- per maand inclusief g/w/l heb je al een werkruimte in hartje Breda. Klik op de button hiernaast om je direct in te schrijven! Alvast biedt al 20 jaar tijdelijke winkel-, kantoor- of atelierruimtes aan in leegstaande (bedrijfs)panden. (Startende) ondernemers kunnen bruikleen nemen met een contract met een wederzijdse opzegtermijn van één maand. Wil je het gehele beschikbare aanbod bekijken? Ga dan naar: https://alvast.nl/tijdelijke-bedrijfsruimte/