Nieuws

Succesverhaal in Beusichem

Een tijdje geleden hebben twee van onze bewoners de sprong gewaagd van ons project in Netterden naar het prachtige Beusichem. Nieuwsgierig naar hun ervaringen met dit traject, vroegen we hen hoe ze dit ervaren hebben. Hun antwoord was enthousiast: 

“We wonen inmiddels bijna 2 weken in Beusichem. Ik vind het een heerlijke plek. Het was wel even wennen, van zo heel groot naar best klein. Maar helemaal prima. Het leek me leuk om even met jullie te delen, dat de nieuwe eigenaar van de boerderij langs was gekomen, toen we aan het inladen waren in Netterden, met een mand met koffie, appeltaart en als cadeau en vlag van de Achterhoek. Ze wilde ons bedanken voor de goede zorgen voor het huis. Zo lief!”

Dit soort reacties bevestigen onze missie om niet alleen goede tijdelijke huisvesting te bieden, maar ook een warme en gastvrije omgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen. Het is mooi om te horen hoe mensen zich niet alleen ergens tijdelijk vestigen, maar ook waardering ervaren van hun buren. Wij hopen dat deze twee bewoners het in Beusichem net zo naar hun zin gaan hebben als in Netterden!